Kategoriat
Blogi

SDP:n kynnyskysymyksiä liittyen Soteen.

Minulle on kampanjan aikana esitetty paljon kysymyksiä SDP:n linjasta, sekä miten me aiomme toteuttaa Sote-uudistuksen. Olen jo monelle kertonut meidän linjauksista, mutta kerron ne nyt vielä täällä somessakin kaikille niille, joille en ole näistä vielä ehtinyt puhua.

SDP haluaa ratkaista Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon ja vanhustenhoidon ongelmat. On korjattava sitä, mikä on rikki ja uudistettava sitä, mikä on vanhentunut.

SDP esittää kiireettömään hoitoon viikon hoitotakuuta, joka takaa lääkäriin pääsyn viikossa. Lisäksi esitämme 1 000 uutta lääkäriä ja hoitajaa pitämään huolta suomalaisten terveydestä. Ja esitämme vanhustenhoitoon 0,7:n hoitajamitoitusta. Nämä ovat konkreettisia ratkaisuja, jotka tulevat tarpeeseen ympäri Suomea. Nämä on SDP:n kynnyskysymyksiä.

SDP:n mukaan jokaisella ikääntyvällä on oikeus turvalliseen ja ihmisarvoiseen vanhuuteen. Kyse on vanhemmistamme ja isovanhemmistamme. Ihmisistä, jotka ovat rakentaneet Suomesta hyvän ja välittävän maan. Hoitajamitoitus on saatava lakiin, sillä hyvä hoito edellyttää riittävästi ammattitaitoista henkilöstöä.

Hoitajille on annettava mahdollisuus tehdä työnsä niin hyvin kuin he pystyvät. Sipilän hallitus ei ollut valmis korjaamaan vanhustenhoidon ongelmien korjaamisessa on kyse arvovalinnasta.

Tässä lyhyesti SDP:n ratkaisut ja samalla myös kynnyskysymykset, toivottavasti näistä on apua. Ennakkoon ehtii vielä tiistaina äänestämään, sunnuntai on sitten varsinainen vaalipäivä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *